Yearbook Take Me Home

Dnes si přiblížíme jeden ze suvenýrů, který by měl/a mít asi každý/á správný/á Directioner/ka - YEARBOOK! Že nevíš o co jde? Tak čti.
Dlouhoočekávaná druhá deska skupiny One Direction "Take Me Home" nevyšla pouze v základní verzi, ale také jako součást speciálního Yearbooku, který by neměl chybět ve sbírce žádného fanouška této nejpopulárnější světové skupiny současnosti!
Co v téhle "knížečce" najdete? Kromě již zmiňovaného povedeného nového alba tohohle boybandu na vás čeká dalších více než 25 stránek plných fotek a textu (toho by tedy mohlo být i o něco víc). Najdete na nich nejen mraky fotek kluků ze států, které navštívili (mj. USA, Mexiko nebo Austrálie), ale také spoustu fotografií fanynek z celého světa. Uprostřed knížky je dokonce použita i fotka z českého srazu Directioners!
Všichni fans jistě ocení i to, že se ke každému z pětice kluků vyjádřila zbylá čtyřka a vy si tak můžete přečíst například to, co si Harry myslí o Zaynovi a naopak!
Yearbook se skvěle prodává a prakticky po celém světě je teď vyprodaný. Do prodeje by se měl znovu dostat v nejbližších týdnech a pokud máš tuhle úspěšnou skupinu rád/a, tak by sis ho neměl/a nechat ujít! :)

Úryvky z Yearbooku:

"I feel so lucky to be part of this ... would be nowhere without you. Thank you so much!!! GAAAHH!" (Harry)
Cítim sa tak šťastný ,že môžem byť súčasťou tohto... bez vás by som tu nebol.Ďakujem veľmi.
"Massive thank you to everyone who has ever supported us. We would be nowhere without you and i assure you we never take it for granted." (Louis)
Obrovské ďakujem všetkým ,ktorí nás niekedy podporili .Bez vas by sme nikde neboli a ujisťujem vás ,že to nebereme ako samozrejmosť.
"This has been a mad couple of years ain`t it? Thanks all you amazing people for sticking right beside us all the way, all around the world!" (Niall)
To bolo šialených pár rokov, nie je tak ? Ďakujem všetkým ste úžasi ľudia , pre (lepenie ) práve vedľa nás celú cestu ,po celom svete.
Pridala som aj zopár obrázkov ,aby ste vedeli ako to asi vyzerá :

Komentáre