Songs and News

Už dlho som nepridávala nič nové čo sa týka hudby ,tak to idem napraviť Usmívající se Pridám niečo od Rihanny a Chrisa Browna,od Ellie Goulding, The Script , Jessie J( mimochodom to je pesnička k filmu ) Nicky Minaj ...a aby som nezabudla na niečo slovenské tak Suvereno .Úžasný A aby to nezostalo iba pri hudbe pridám aj nejaké tie novinky o celebritách Mrkající

Demi Lovato se nechala potetovat tatérkou Kat Von D, která se proslavila v americké realitní show "LA Ink".Porotkyně talentové soutěže X Factor si na pravé předloktí nechala vytetovat dvanáct letících ptáků, a k nim slovo "faith" (v překladu "víra"). Nové tetování tak přibylo do sbírky k dalším, jako je například nápis "strong" ("silná") nebo křížek na druhé straně ruky.
Dvacetiletá Demi se svým novým tetováním pochlubila na Twitteru: "Tetování je krásné, miluju ho! Strašně moc děkuju za moje nové tetování, Kat!!"
Adele má diamantovú platňu. V USA predala už 10 miliónov kópií albumu 21
Anglická speváčka Adele predala z druhého štúdiového albumu 21 (2011) v Spojených štátoch amerických už 10 miliónov kópií. Dosiahla tak diamantovú platňu, čo sa v ostatných dvadsiatich rokoch podarilo len niekoľkým interpretom.
Beyoncé bude režírovať dokument o sebe samej
Americká speváčka Beyoncé nakrúti pre televíznu spoločnosť HBO dokument o svojom osobnom a profesionálnom živote. Zatiaľ nepomenovanú snímku odvysielajú v USA 16. februára. Fanúšikovia tak budú mať spoznať skutočný život jednej z najväčších súčasných speváčok.
Alicia Keys predstaví novinku Girl on Fire vo Viedni aj Prahe
Americká speváčka a skladateľka Alicia Keys predstaví svoj nový štúdiový album Girl On Fire (2012), ktorý vychádza práve dnes, aj v Európe. Charizmatická hviezda sa v rámci šnúry ukáže tiež v blízkosti Slovenska - v Česku a Rakúsku.
Rihanna dobyla UK Chart s tretím albumom za sebou
Barbadoská speváčka Rihanna podľa očakávaní dobyla so svojou siedmou štúdiovkou Unapologetic (2012) britský albumový rebríček, a zaznamenala tak rekordné tretie prvenstvo v UK Charte za sebou.
Lil Wayne chce vydať ešte dva albumy, potom skončí s hudbou
Americký rapper Lil Wayne vyhlásil, že nahrá ešte dva albumy a potom v hudobnom priemysle skončí. Jeho desiata sólová štúdiovka I Am Not A Human Being II vyjde 19. februára a po nej má nasledovať ešte nahrávka s názvom Carter V.

Komentáre