Music News

Aguilera, Springsteen či Bon Jovi spievali pre obete Sandy
Spevácke hviezdy Bruce Springsteen, Sting, Billy Joel, Jon Bon Jovi, Mary J. Blige, Christina Aguilera a skupina Aerosmith sa v 13.11.2012 spojili na pomoc obetiam ničivej superbúrky Sandy. Vystúpili na benefičnom koncerte Hurricane Sandy: Coming Together, ktorý svojou účasťou podporili aj ďalšie známe osobnosti.

Mladá britská hviezda Ellie Goulding vystúpi v apríli v Bratislave
Anglická speváčka Ellie Goulding sa na budúci rok predstaví na Slovensku. Rodáčka z Lyonshallu odohrá 23. apríla koncert v bratislavskom Ateliéri Babylon. Agentúru SITA informoval Tomáš Tauber z usporiadateľskej agentúry Ore Pole.

Rihanniným najobľúbenejším singlom je novinka Diamonds
Barbadoská speváčka Rihanna prezradila, že zo všetkých svojich singlov má najradšej novinku Diamonds. V jej pomyselnom rebríčku tak nahradila doterajšieho favorita, ktorým bola pieseň Umbrella. Uviedla to v rozhovore s moderátorom Andym Cohenom.

Lady Gaga odmietla vystupovať s Madonnou
Americká speváčka Madonna prezradila, že Lady Gaga s ňou odmietla vystúpiť v rámci jej turné MDNA. Povedala to svojim fanúšikom priamo počas koncertu. "Mám najlepších fanúšikov na celom svete. Pozri na to, Lady Gaga!" zakričala do hľadiska na vystúpení v Minnesote.

Další úspech Celeste Buckingham: Vystúpi ako predskokanka Seala!
Predskokankou na koncerte britského speváka Seala v Bratislave bude speváčka Celeste Buckingham. V Inchebe vo štvrtok 29. novembra zaznejú skladby z jej debutového albumu Don't Look Back (2012) vrátane jedného z najväčších hitov roka na Slovensku Run Run Run.

Ewa Farna bude v porote tretej Česko Slovenskej SuperStar
Len devätnásťročná česká speváčka Ewa Farna si sadne do porotcovského kresla v tretej sérii speváckej šou Česko Slovenská SuperStar. Ako informovala webstránka Topky.sk, diváci sa na ňu môžu tešiť už od budúcej jari, keď šou začnú televízie Markíza a Nova vysielať.

Calvin Harris vďaka albumu plnému hviezd ovládol UK chart
Škótsky producent a dídžej Calvin Harris dobyl so svojou treťou štúdiovkou 18 Months (2012) britský albumový rebríček. Dvadsaťosemročnému rodákovi z Dumfries sa tak podarilo nadviazať na úspech z roku 2009, keď v albumovom UK Charte triumfoval po prvý raz s nahrávkou Ready For The Weekend.

Plus sem hodím official video Rihanny - Diamonds a Kelly Clarkson - Catch My Breath

Komentáre