NEWS

P!nk šokuje v klipu k songu "Try"!

Americká zpěvačka P!nk se v květnu 2013 přijede opět podívat do České republiky. Předvede nám svou šestou desku "The Truth About Love", z níž je i pecka, na kterou byl natočen nový videoklip! Nové album P!nk vyšlo 18.září 2012 a "Try" je už druhým singlem z ní. O jeho produkci se postaral Greg Kurstin a text napsali Ben West a Busbee. Sama zpěvačka o svém novém albu mluví jako o jednom z nejosobnějších ve své kariéře. Jedno je jisté, návrat z mateřské dovolené se jí povedl na jedničku s hvězdičkou. Zájem o ní je totiž momentálně snad ještě větší než před pauzou!

Videoklip k písni "Try" zfilmoval známý produkční tým The Golden Boyz, který už má nějakou tu spolupráci s největšími hvězdami hudebního nebe za sebou. Samotný klip je dost šokující a vyjádřila se k němu i matka úspěšné zpěvačky. Za jediný den se na video podívalo více než 1.000.000 lidí!

Co myslíš, bude mít balada "Try" stejný úspěch jako vypalovačka "Blow Me (One Last Kiss)"? Tu je link a porovnaj :
http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M&feature=player_embedded

Kelly Clarkson vydává nové album!

Světová superstar Kelly Clarkson vydává nové album "Greatest Hits - Chapter 1", na kterém kromě kolekce jejích největších hitů najdeš i tři zbrusu nové písničky.Album "Greatest Hits - Chapter 1" spatří světlo světa 19. listopadu 2012.
Jednou z nových písniček je pilotní singl k albu s názvem "Catch My Breath", který právě vychází a u digitálních poskytovatelů bude k dispozici od 16. října 2012. Skladbu si zpěvačka, ve spolupráci s Jasonem Halbertem a Ericem Olsonem, napsala sama.

Kelly o tom, co prožila: "Už je to celá jedna dlouhá dekáda od doby, co jsem vyhrála soutěž American Idol. Někdy se mi ale zdá, že uběhlo mnohem víc času. Přesto, že jsem prožila neskutečné období, byl na mě jako na devatenáctiletou holku vyvíjen velký tlak. Rozjet a vést firmu jako manažerka a obchodnice a do toho být schopna skládat vlastní hudbu, to bylo hodně těžké, ale i inspirující."

Zpěvačka o novém albu: "Tímhle albem bych chtěla se svými věrnými fanoušky, přáteli i rodinou všechno oslavit, a poděkovat jim za to, že mě po celých 10 let podporovali a stáli na mé straně. Nová písnička "Catch My Breath", kterou jsem složila spolu s jedním z mých nejbližších přátel, je právě pro ně.

Skladba reprezentuje to, kým jsem byla, co jsem cítila a čemu všemu jsem čelila nejen jako zpěvačka, ale dnes i jako třicetiletá žena, která vnímá, že se teď musí zastavit a "chytit dech". Být hrdá na vše, co se za tu dobu podařilo, ale i na všechny lidi kolem, kteří mi pomohli stát se ženou, kterou jsem dnes. Skladba bude součástí mého prvního retrospektivního alba, které vyjde v listopadu."

Kelly dodává: "Díky Vám všem, kteří jste se podíleli na mém dosavadním životě i kariéře! Přichází další dekáda a s ní i nové zážitky a zábava. Doufám, že se vám nová písnička bude líbit!"

Poslechni si "Catch My Breath" od Kelly Clarkson!
tu je link : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sRuroUDWIVQ

MTV EMAs: Už v neděli končí hlasování v kategorii "Best Czech/Slovak Act"!

Už v pondělí se Česká a Slovenská republika dozví svého kandidáta na prestižní ocenění Best European Act v rámci slavných MTV European Music Awards!Vše máte ve svých rukách vy, hudební fanoušci. Už od pondělí 17.září 2012 máte možnost svými hlasy na Oficiálních českých stránkách MTV posunout svého oblíbence do velkého evropského finále a zajistit mu ocenění Best Czech/Slovak Act! Hlasovat samozřejmě můžete i v ostatních kategoriích (např. Nejlepší zpěvačka, zpěvák nebo skupina; případně v jednotlivých žánrových kategoriích)

Vyhlášení, na kterém se představí umělci nejen z Evropy (zatím potvrzená jména: Taylor Swift, Muse, No Doubt nebo Rita Ora) a bude jednou z hudebních událostí roku, se může zúčastnit i jeden český nebo slovenský interpret. Potřebuje k tomu jediné, vaši velikou podporu. Už v pondělí se dozvíme jméno toho, kdo je v Čechách a na Slovensku nejpopulárnější a rozdá si to "se zbytkem Evropy" o ocenění Best European Act. To by mu případně zajistilo přítomnost na velkolepé finálové show, která se uskuteční už v pondělí 11.11 v německém Frankfurtu. Vysílat jí bude v přímém přenosu i česká MTV!

P.S: Můžete se také přidat do fanouškovského týmu svého oblíbence a získávat "pro něj" body prohlížením stránek. Nejaktivnější uživatelé vyhrávají zájezd přímo na EMAs show do Frankfurtu!

Kdo bude letos bojovat o prestižní cenu v kategorii Best Czech/Slovak Act?

Mandrage

Sunshine

Ben Cristovao

Celeste Buckingham

Majk Spirit
http://www.youtube.com/watch?v=P_GccwJxOcU&feature=player_embedded#!

Justin Bieber vypustil třetí singl z nového alba!

Po singlech "Boyfriend" a "As Long As You Love Me" padla volba na svižnou hitovku "Beauty And A Beat" s Nicki Minaj!
"BAAB" se stal třetím oficiálním singlem ze třetí Justinovy desky "Believe". Kanadský zpěvák a americká zpěvačka a raperka Nicki Minaj s touhle skladbou stoprocentně budou sklízet úspěchy. A to ještě není všechno - na tuhle pecku se točí i videoklip!

Skvělý tým lidí se sešel nejen za mikrofonem, ale i před ním - jmenujme například Maxe Martina, Savana Kotechu (rozhovor s ním jsme již na web dělali) nebo Zedda. Co myslíš, stane se z "Beauty And A Beat" megahit letošního podzimu a bude hrát v každém pořádném rádiu a v klubech? Tu je link na kúsok z novej pesničky :
http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ&feature=branded ( podľa je dosť dobrá)

Komentáre