News around the world

Herečka Mila Kunis byla časopisem Esquire zvolena Nejvíc sexy ženou roku 2012!

Děvětadvacetiletá kráska z Ukrajiny pomyslnou "korunku" převzala po Rihanně, která žebříček těch nejžhavějších celebrit vyhrála minulý rok.

Mila k téhle příležitosti nafotila photoshoot pro časopis Esquire a poskytla jim rozhovor.

Zůstává tím, kým je

To, co dělám, a kým jsem, jsou dvě různé věci. A bude to tak vždycky. Někdy se lidé změní, protože se stanou tím, kým chtějí být nebo co se od nich očekává, ale potom ztratí sami sebe. Rozhodně už nejsou tím, kým doopravdy jsou. Myslím, že jsem svůj život vědomě rozdělila na dvě části. Když práce skončí, tak skončí. Myslím, že kdybych se nechala unést vším tím humbukem okolo, ztratila bych sama sebe - a tím, kým jsem, za to z velké části vděčím svým rodičům a tomu, co do mě vštípili. A o to bych nikdy nechtěla přijít. Nikdy. Kdyby na mě nebyli hrdí, byla bych moc smutná.

"Sama o sobě vtipná nejsem."

Dostala jsem se ke komediálním rolím, ale sama o sobě vtipná nejsem. Jen vím, jak vtip podat. Jsou lidé, ze kterých vyzařuje humor a pořád říkají vtipné věci, a pak jsou lidé, kteří ví, jak vtip "doručit" ostatním. Je to něco, co se dá naučit. Za ty léta, co to dělám, jsem se to naučila. Myslím si, ten že moment, kdy si pomyslíš, že jsi vtipná, nastane právě tehdy, když vtipná být přestaneš.

Mila už šest měsíců randí s hercem Ashtonem Kutcherem (34). Přátelé tvrdí, že to spolu myslí vážně, a chtějí si spolu adoptovat nějakého opuštěného pejska, který potřebuje milující domov :)

Niall Horan z 1D: "Napadla mě veverka!"

Niall Horan z 1D se na začátku tohoto týdne na Twitteru svěřil s tím, že bude muset podstoupit operaci s kolenem, které si poranil při fotbalovém zápasu.

V talk show Capital Breakfast Show s Davem Berrym and Lisou Snowdon ale zavtipkoval a obvinil malého hlodavce: "Jo, napadla mě veverka. Stalo se to v parku Battersea. Je to vzácné, ale veverky mohou být pěkně nebezpečné." :)

Niall pak ale - už vážně - dodal: "Většina mých vazů v koleni je přetrhaná. Takže už žádný fotbal :( Je to jako předčasný odchod do důchodu. Mám něco jakou plovoucí čéšku!"

Niall se nedávno přiznal, že by chtěl potkat dívku svých snů, ale nemá energii, aby chodil randit, nebo se po nějaké poohlížel, protože mu kapela zabírá prostě moc času.
Devatenáctiletá hvězda se svěřila: "Pořád jsem singl. Nikoho nutně nehledám, ale kdyby se nějaká objevila na obzoru... Jenže jsem línej, takže když mám volno, prostě si rád o víkendu přispím, relaxuju, nic nedělám a válím se na gauči."

Niall dodává: "Moje ideální holka by měla být roztomilá, s hezkým úsměvem a očima, a stejně bezstarostná jako já. Někdo, s kým je sranda, a možná to zní blbě, ale někoho, s kým si budu mít na prvním rande o čem povídat. Není to zrovna cool - zajít s někým na večeři a mlčky na sebe koukat přes stůl, zatímco se šťouráš ve svých špagetách."

Chris Brown - Miluje dvě ženy?

Jeden z nejtalentovanějších zpěváků světa, hvězda Rhytm and Blues, Chris Brown, všechny překvapil upřímným videem, ve kterém kromě toho, že miluje své fanoušky (která hvězda ne, že?), také mluví o svých "citových patáliích". Ve videu mluví o vztahu s Rihannou, který skončil v roce 2009 po tom, co ji napadl a teď se nejspíš dávají znovu dohromady. Kromě toho také o své expřítelkyni Karrueche Tran, se kterou se oficiálně rozešel až včera.Video, na které se můžete podívat níže, se na serveru Youtube objevilo jen několik hodin po potvrzení rozchodu Chrise a Karrueche. Zpěvák v něm šokuje, když říká: "Jsem ve stresu ... když s někým určitou dobu žijete a pak se zamilujete do někoho jiného, tak je to fakt těžké. Je možné milovat dvě ženy současně? Nevím, ale mám pocit, že u mě to tak je!"

Video ukazuje záběry Chrise s oběma ženami - Rihannou i Karrueche. Druhá jmenovaná, která byla až do včerejška Chrisovou oficiální přítelkyní, je v šoku. Takovouhle otevřenou zpověď od svého expřítele asi pár hodin po rozchodu nečekala ...

Třiadvacetiletý zpěvák uvedl, že se jednoduše nemohl vzdát "blízkého přátelství" s Rihannou kvůli jiné ženě. "Budu se teď soustředit na mou kariéru. Karrueche moc miluji, ale už nechci, aby se trápila kvůli mému přátelství s mou předchozí partnerkou. Myslím, že když budu nezadaný, tak budeme oba šťastnější."

http://www.youtube.com/watch?v=oEALkNCv4og&feature=player_embedded

Cody Simpson o Justinovi

Patnáctiletý rodák z australského Queenslandu se rozpovídal o Justinově turné Believe. Z obou holčičích idolů se prý stali dobří kamarádi!Justin Bieber je zvyklý překvapovat a dělat neočekávaná rozhodnutí. Proto už snad ani moc lidí nepřekvapilo, že si ssebou na nové turné kromě své "stájové kolegyně" Carly Rae Jepsen vzal ještě patnáctiletý idol dívčích srdcí a svého "konkurenta", Codyho Simpsona.

Cody vždy otevírá celou koncertní show a pro MTV News se svěříl, že si užívá každou sekundu téhle veliké zkušenosti. "Je to úžasné! Nebyl jsem si jistý, jestli na mě moc Justinových fanoušků bude zvědavých. Říkal jsem si, že budu přecijen vystupovat přibližně hodinu před Justinovou show a že bude zaplněná třeba půlka haly. Pak jsem ale přišel na pódium, bylo úplně plno a publikum bylo úžasné. Zpívali se mnou mé songy! Po show jsem si pročítal tweety a drtivá většina z nich byla nadšená mou show. Jsem nadšený, miluju to."

Patnáctiletý velký talent světové pop music se samozřejmě rozpovídal i o nejpopulárnějším zpěvákovi současnosti. "S Justinem jsme se potkali ve Vegas druhý den po show a musím říct, že se stal mým dobrým kamarádem. Zatím jsme o show moc nemluvili, ale pogratuloval mi k povedenému koncertu. Hlavně jsme odpočívali po náročném programu ve strašidelném domě."

A co by Cody řekl závěrem? "Oba dva nás naprosto pohltila hudba. Jsme si dost podobní. Vždyť jsme oba ještě teenageři."

Cher Lloyd útočí s novým videoklipem!

Devatenáctiletá britská zpěvačka bere Ameriku útokem a věří, že jí k získání srdcí tamních hudebních fandů pomůže i nový videoklip s americkou raperkou Becky G.O Becky G jsme nedávno psali, a to při příležitosti premiéry jejího nového videoklipu "Monster (Remix)" k filmu Hotel Transylvánia. V tom se Becky objevila po boku Will.i.ama z The Black Eyed Peas. Nyní má tedy na svém kontě další velikou spolupráci a její hvězda stoupá strmě vzhůru. Pojďme ale zpátky k Cher Lloyd ...

Reakce na Cher v Británii jsou značně rozporuplné a hlavně její debutový videoklip "Swagger Jagger" vyvolal veliké množství záporných reakcí. Na letním V Festivalu v Londýně pak po Cher někdo hodil pytlík s močí. Není se tedy čemu divit, že je teď již pár týdnů ve Spojených státech a snaží se prosadit tam. Přiznejme si totiž, že být slavný v USA a ve Velké Británii je ještě pořád docela znatelný rozdíl. Asi jako mezi tím, být slavný ve Velké Británii a v České republice :)

Nový videoklip "Oath" je rozhodně svěží záležitostí, která si své fanoušky najde. Mocně tracku také pomáhá fakt, že je v něm i talentovaná Becky G, jejíž striktní rap písničku oživuje. Cher sice vzhledem k pracovní vytíženosti v posledních měsících dost zhubla, ale i přesto jí to ve videu sluší a nevypadá nijak nezdravě. Má teď také dost důvodů k radosti, neboť jí předevčírem v USA vyšlo v reedici její debutové album "Sticks + Stones"! Americká edice má stejně jako ta evropská 10 písniček, jejich pořadí je však promíchané + jedna píseň se na album nedostala a místo ní je na desce umístěn právě song "Oath" s Becky G. Ve speciální iTunes bonusové verzi pak fanoušci mohou sehnat i další dva nové tracky - "Behind the Music" a "Riot"!

Co o reedici debutového alba Cher říkají její producent Savan Kotecha? "Cher ještě nezačala v Americe s pořádným promem. To odstartuje až tento týden a bude pokračovat i ty následující. Já sám desce předpovídám umístění v TOP 10!"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cqz713hhz1Y

Majk Spirit bude zítra v českém Googlu! Chceš ho vidět?

Fanoušci z různých koutů světa se s talentovaným raperem spojí díky Google+ Hangoutu. TY se můžeš zúčastnit exkluzivní autogramiády přímo v sídle českého Googlu!Slovenský raper a aktuálně nejžádanější koncertní interpret v Česku i na Slovensku, Majk Spirit, zavítá do české pobočky Googlu. V rámci návštěvy se nejdříve, jako první hudební interpret ze Slovenska i Česka, potká se svými fanoušky virtuálně přes Google+ Hangout a poté proběhne exkluzivní autogramiáda. Vysílaný Hangout s osmadvacetiletým držitelem slovenského Slávika mohou hudební fandové sledovat živě 10. října od 18:00 na jeho Google+ profilu. Podobnou formou už se se svými fanoušky "potkali" i David Beckham nebo kapela The Black Eyed Peas!

Majk Spirit zorganizuje touto formou společné setkání se svými fanoušky z různých koutů světa. V rámci hodinového vysílaného Hangoutu prozradí více o zajímavém projektu s Janem Krausem, ale i to, jaké skladby se chystá vydat ještě tento rok. Fanoušci budou moci využít příležitosti a slovenského rapera se na cokoli zeptat. Kromě již zmiňovaného Google+ profilu bude možné tento přenos živě sledovat také na Majkově kanálu na Youtube.

"V rámci muziky jde i o to, zlepšovat se v tom, co děláte a snažit se určitým způsobem obohacovat svět. O to se snaží Majk Spirit a myslím si, že právě to má společné s Googlem," vysvětluje spolupráci Spiritův manažer Michal Matejovič a dodává: "Pro Majka je to skvělý způsob, jak se po rušném období, kdy absolvoval více než 150 koncertů, odvděčit svým fanouškům za jejich přízeň, komunikovat s nimi otevřeně o všem, co je zajímá a vyslechnout si jejich názory."

"Uživatelé na Google+ oceňují zejména možnosti komunikace a sdílení, které se velmi přiblížily reálnému životu. Ty stále více využívají i umělci, kteří tak mohou mnohem přirozeněji projevit svůj talent a navázat kontakt se svými fanoušky z celého světa. Tento rostoucí trend pozorujeme už i v Česku a na Slovensku," říká Luděk Motyčka, marketingový ředitel českého a slovenského Googlu.

Komentáre