NEWS 4

Kanye West sa podľa Seacresta chce oženiť s Kim Kardashian

Americký moderátor a producent reality šou Keeping up with the Kardashians Ryan Seacrest si myslí, že rapper Kanye West si chce Kim Kardashian vziať za manželku. Povedal to v rannej šou rádia KIIS FM, kde sa vyjadril, že West "zúfalo túži Kim požiadať o ruku".
Dvojica spolu chodí šesť mesiacov a momentálne sú spolu na dovolenke v Ríme. Výlet usporiadal West ako prekvapenie pre svoju partnerku, s ktorou v talianskej metropole oslavuje jej 32. narodeniny.

Nicki Minaj na kastingu American Idol kričala na Mariah Carey

Americká rapperka Nicki Minaj na utorkovom kastingu 12. série speváckej súťaže American Idol v meste Charlotte kričala na ďalšiu z porotkýň, speváčku Mariah Carey. Z videa zachytávajúceho incident, ktoré zverejnil portál TMZ.com, nie je zrejmé, čo hádku vyvolalo. Minaj na ňom na speváčku kričí, pričom používa množstvo vulgarizmov, zatiaľ čo Carey rapperke odpovedá o poznanie tichším hlasom. "Nestrácaj hlavu. Nestrácaj hlavu. Nehovor mi, že som gangsterka" a "Nevychádzam z jej posratou výsosťou. Pochopte to," hovorí Minaj vo videu. Po tomto incidente producenti šou radšej kasting prerušili. Ani jeden zo štvorice porotcov, ktorú okrem Minaj a Carey tvoria Keith Urban a Randy Jackson, sa k videu zatiaľ nevyjadril. Iba moderátor Ryan Seacrest v utorok večer napísal na Twitteri: "Idem do postele po dni, ktorý bol všetkým možným, len nie nudným".

Ed Sheeran napísal nový singel pro One Direction!

Dvacaťjeden ročný spevák a textar Ed Sheeran se rozrozprával o novom singli One Direction, ktorý pre chalanov osobne napídal!Nejpopulárnejší boyband súčasnosti, peťčlenná skupina One Direction, sa pomaly ale isto chystá na vydanie nového singlu s chystaného alba. Song "Little Things" by sa mal dostať na svetlo sveta snáď ešte pred deskou "Take Me Home", ktorá výjde v uterok 13.novembra.

Pokiaľ fanúšikovia čakajú šupu, podobnú ako úvodní singel "Live While We Are Young", tak sú pekne na omyle. Ale aspoň tak to tvrdí textar a spevák Ed Sheeran, ktorý nový singel kapely otextoval. Chalani vraj podľa neho chcú výrazne spomalit.

"Song bude mať jeden z nejkrásnejších textov, ktorý som kedy napísal," povedal o novom songu svojich kolegov britský talent v rozhovoru pro rádio Capital FM.

Julia Roberts oslavuje 45 rokov: Tipli by ste jej toľko?

Americká herečka Julia Roberts v nedeľu oslávi svoje 45. narodeniny. Legenda romantických komédií počas svojej kariéry dokázala, že sa vie kvalitne zhostiť aj dramatických úloh. Uznávaná hviezda patrí k najlepšie plateným herečkám Hollywoodu a časť svojich zárobkov venuje charitatívnym organizáciám a podporuje aj UNICEF.

Jennifer Lopez v Prahe: Veľkolepá show aj vyzlečení tanečníci!

Úspešný singel Dance Again, ktorý dal názov celému jej turné, v zaplnenej pražskej O2 aréne zakončil koncert hviezdy latino popu Jennifer Lopez. Nadšení fanúšikovia, ktorých sa podľa odhadov zišlo približne 10 000, aplaudovali hitom aj prezliekaceja tanečnej šou speváčky, tanečnice a herečky. Lopez je v súčasnej dobe na čele rebríčka najvplyvnejších celebrít, ktorý zverejnil časopis Forbes.

Z Reese Witherspoon bude speváčka, chystá duet s Michaelom Bublém

Americká herečka Reese Witherspoon sa rozhodla vydať na spevácku dráhu. Oscarová hviezda sa údajne chystá naspievať duet s kanadským spevákom Michaelom Bublém. Tento počin však nebude jej prvou speváckou skúsenosťou.

Lámač sŕdc Eros Ramazzotti sa po 12 rokoch vráti do Bratislavy

Talianska hudobná superhviezda Eros Ramazzotti na jar 2013 odpáli svetové turné, v rámci ktorého sa 9. mája predstaví aj na Slovensku. Fanúšikovia a fanúšičky si jeho nezameniteľný hlas a šarm budú môcť vychutnať na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave,..

Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé

Americká speváčka Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé. Dvojica v roku 2010 vydala singel Telephone, ktorý bol jednotkou rebríčkov vo Veľkej Británii, Belgicku, Dánsku, Írsku, Nórsku či Poľsku. V americkom singlovom rebríčku Billboard Hot..

Komentáre