News 3

Adele porodila v piatok zdravého synčeka svoju priateľovi Simonovi Koneckimu.

Nicky Minaj má ďaľšiu pecku a zas ako inak v ružovom . Stane sa crazy klip k songu "The Boys" hitem?
Tu je link na new song : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kXFcr6oy5dk

Miley Cyrus - Nick Jonas spieva o mojej svatbe ! Americká speváčka a herečka oslávi nabudúci mesiac len 20.narodeniny. Už je však zasnúbená so svojím priateľom Liamem Hemsworthem. Preto si myslí, že nový singl "Wedding Bells" od Jonas Brothers je adresovaný na jej adresu!
Tu je link : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tjAmmqD7f24 (trochu blbá kvalita )

Jay-Z dostáva rady o rodičovstve od Baracka Obamu

Americký prezident Barack Obama raperovi Jay-Z radí, ako vychovávať jeho dcérku Blue Ivy, ktorú má s manželkou Beyoncé. Hviezdny pár prezidenta verejne podporuje a ich rodiny sa priatelia.

Najlepším DJom sveta je po piaty raz Armin van Buuren

Holandský tranceový DJ Armin van Buuren obsadil prvú priečku rebríčka 100 najlepších dídžejov sveta prestížneho DJ Magazine. Tento titul mu čitatelia magazínu hlasujúci v ankete udelili už po rekordný piaty raz.
Kings Of Leon pracujú na novom albume

Americká skupina Kings Of Leon momentálne pracuje na svojej šiestej štúdiovke, ktorá by mala byť hotová už začiatkom budúceho roka. V rozhovore pre rádio BBC 6 Music to prezradil basgitarista kapely Jared Followill.
Drake si po desiatich rokoch dokončil strednú školu

Kanadský spevák, raper a herec Drake úspešne ukončil štúdium na strednej škole. Stalo sa tak desať rokov po tom, čo ako 15-ročný zo školy odišiel, aby sa mohol naplno venovať herectvu a hudbe.
Zožraná levom: Lady Gaga to schytala v novom klipe Die Antwoord

Juhoafrická formácia Die Antwoord je známa svojimi perverznými chúťkami, ktorým dáva voľný priebeh nielen v textoch ale aj vo videoklipoch. V tom najnovšom si vzala na mušku Lady Gaga, ktorá v uliciach Johannesburgu najprv príde o svoju gráciu a potom...
Rihanna nebola na rande už dva roky

"Nebola som na rande už celú večnosť. Sú to asi dva roky. Žiadne kino, žiadna večera. Nič," prezradila barbadoská hviezda Rihanna v rozhovore pre magazín Vogue. "Rada by som šla na rande, Som žena. Mladá žena plná života, rada sa zabávam," vysvetlila.
Prekvapenie v UK charte: Skyfall od Adele nestačil na Swedish House Mafiu

Pre väčšinu hudobných médií ide o prvotriedne prekvapenie. Titulnú pieseň novej bondovky od Adele si okamžite po zverejnení obľúbili fanúšikovia aj kritici, no prvé miesto v singlovom rebríčku jej nečakane s rozdielom vyše 43-tisíc predaných kópií vyfúklo...

Komentáre