NEWS 2

"Live While We Are Young" od 1D je rekordní!

Nový singl od kluků z One Direction o jeden rekord přišel a další hned o pár dní později získal.Videoklip k songu "Live While We Are Young" od One Direction byl přibližně 2 týdny světovým rekordmanem v počtu zhlédnutí na Youtube za prvních 24 hodin. Klip si pustilo více než 8.000.000 lidí. V pátek však kluky překonalo video k "Beauty And The Beat" od Justina Biebera a Nicki Minaj a o rekord tak přišli.

Nyní si však připsali na svoje konto snad ještě větší úspěch! Jejich pilotní píseň z chystaného nového alba se totiž stala nejrychleji prodávaným singlem v historii prestižního amerického popového žebříčku Billboard! Za týden prodali více než 341.000 "kusů"!

Když k tomu připočteme to, jak o blížícím se druhém albu kapely mluví všichni zainteresovaní lidé, tak se můžeme těšit na pěkně našláplou zimu pod hudební taktovou 1D!

Na letošním SuperBowlu vystoupí Beyoncé!

Beyoncé Knowles vystoupí příští rok v přestávkovém programu slavného SuperBowlu!
Úchvatná zpěvačka, maminka dcerky Blue Ivy a manželka rapera Jay-Z, to je jednatřicetiletá Beyoncé Knowles!

Letošní NFL Super Bowl se uskuteční 3.února v New Orleans a opět bude jednou z nejsledovanějších televizních akcí na světě. Vloni se na něj například v jednu chvíli dívalo dokonce 114 milionů diváků! Oficiální ohlášení Beyoncé jako hlavního vystoupení v rámci přestávkového programu je naplánované na zítřek. Už teď však zpráva koluje po celém internetu. Fanoušci majitelky jednoho z nejlepších hlasů posledních let se už teď dohadují, zda-li budou součástí vystoupení i raper Jay-Z nebo kolegyně Beyoncé z její bývalé skupiny, Destiny`s Child.

Vloni v rámci přestávkového programu vystoupila "královna popu" Madonna. Na stage ji kromě desítek tanečníků doprovodilo i nedávno rozpadlé duo LMFAO nebo raperky M.I.A. a Nicki Minaj.

Taylor Swift dala do oběhu další pecku!

Taylor Swift nás potěšila dalším songem :) Tenhle týden měla premiéru písnička 'State of Grace' z nadcházejícího alba 'Red'! 'State of Grace' je optimistická milostná píseň o tom, co všechno přichází s novou láskou :)

Taylor Swift: "Tuhle píseň jsem napsala o tom, jaké to je, když se poprvé zamiluješ. Když přemýšlíš o všech těch různých cestách, kam by to mohlo vést. Pro mě je to fakt silný song. Jako když se do někoho fakt šíleně a bláznivě zamiluješ."

'State of Grace' už je jedničkou iTunes, hned za ní je 'I Knew You Were Trouble' a Taylor první desítku ukončuje svojí 'We Are Never Ever Getting Back Together'. Všechny tyhle písničky jsou předzvěstí toho, jaké bude nové album, takže se určitě máme na co těšit!

Country hvězda na novém albu 'Red' pracovala dva roky a finálních šestnáct skladeb vybírala ze zhruba pětatřiceti kousků.
"Všechny ty různé emoce, které jsou v tomhle albu jsou do značné míry o bouřlivých, bláznivých, šílených, intenzivních vztazích, které jsem zažila v posledních dvou letech. Všechny ty emoce z intenzivní lásky, frustrace, žárlivosti, zmatenosti... to všechno v mojí mysli - všechny ty emoce - jsou červené."

Nezapomeň, že album 'Red' vychází už v pondělí 22. října!

Poslechni si 'State of Grace' od Taylor Swift! tu je link http://www.youtube.com/watch?v=xgtyEomB2iM&feature=player_embedded

Dnes oslavujú narodeniny

Zac Efron (25), Ne-Yo (33) a Jean Claude Van Damme (54).

Herečka Megan Fox porodila chlapečka! Sice už koncem září, ale fanouškům to na Facebooku oznámila až teď :)

Komentáre