NEWS 1

Justin Bieber pokořil s novým videoklipem světový rekord!

V pátek večer měl premiéru nový videoklip "Beauty And The Beat", ve kterém můžeš kromě Justina vidět také Nicki Minaj. Vedlo se mu nad očekávání dobře a nepokořil jen světový rekord, ale i jednu zajímavou hranici!Spolupráce osmnáctiletého Justina Biebera s devětadvacetiletou raperkou a zpěvačkou Nicki Minaj měla hitové parametry už od samotného začátku. Vše se nyní jednoznačně ukázalo u nového videoklipu na tuto skladbu. Ten si hravě poradil i s nedávným megaúspěchem videa k písni "Live While We Are Young" od One Direction a zamířil na rekordmanskou špici. Za prvních 24 hodin si nový klip pustilo přes 10.000.000 uživatelů! Za 48 hodin už na jeho "kontě" bylo více než 20 milionů views ...

Klip k "BATB" se točil v nočním aquaparku a kromě Justina a Nicki se ho zúčastnily i desítky talentovaných tanečníků a tanečnic. Pro samotného Justina muselo být natáčení docela fuška - kromě zpívání a tancování si totiž střihl i roli kameramana. Že by inspirace u hitovky "našeho" Ega z Kontrafaktu s názvem Žijeme len raz? :)

Skvěle bylo postaráno i o promo klipu. Pár dní před páteční premiérou totiž Justin zatweetoval, že zmizely dva notebooky - jemu a jeho manažerovi. Z těch údajně měly uniknout i choulostivého osobní materiály mladého zpěváka. Nakonec se ale ukázalo, že vše byl pouhý "Hoax" a promo na video.

The Wanted útočí s videem k singlu I Found You!

Druhý nejpopulárnější boyband planety vytahuje další těžký kalibr v podobě nového videoklipu k chytlavému songu!Britsko-irská kapela se dala dohromady v roce 2009. Svůj debut kluci vydali v roce 2010 a jmenoval se stejně jako název skupiny, The Wanted. O rok později pak přibyla druhá deska - Battleground.

Populární boyband ve složení Max George, Nathan Sykes, Tom Parker, Jay McGuiness a Siva Kaneswaran ale ani po celosvětovém úspěchu neslevuje ze svého vysokého tempa a přiBlog.cz - Tvoje webová stránkachází s novinkovým videoklipem k úvodnímu singlu z chystané třetí studiové desky. Oficiální vydání singlu "I Found You" je naplánováno sice až na 7.listopadu, ale už nyní se můžeš pokochat velmi povedeným videem, ve kterém The Wanted ukazují "svou temnou stránku"! A tu je link na new song : http://www.youtube.com/watch?v=5r8G3SEGIV0&feature=player_embedded

Bruno Mars představuje klip na první singl z nového alba!

Co myslíš, zamíří opět sledovanost Brunova videoklipu někam k 200 milionům nebo na to "Locked Out Of Heaven" nemá?
Sedmadvacetiletý rodák z Havaje, Bruno Mars, se opět po chvilkové pauze vrací na světové hudební nebe. Povedlo se mu na nové album "Unorthodox Jukebox", které vychází už v úterý 11.prosince, umístit i nějaké megahity? Vyrovná nebo dokonce překoná s některým singlem úspěch pecky "Grenade"? To se dozvíme přibližně v období Vánoc, kdy budeme deskou zajisté doslova zaplaveni. Napovědět by ale mohly už nejbližší dny a úspěch či neúspěch videoklipu k prvnímu singlu z nové placky. Ten nese název "Locked Out Of Heaven" a zní velice slibně.

Jak řekl sám Bruno, jeho chystaná deska bude velmi svůdná. My bychom dodali, že stoprocentně i energická, jak už bývá u Bruna dobrým zvykem a což naznačuje i první singl a jeho videoklip. V tom uvidíte talentovaného zpěváka a textaře hlavně tam, kde to má nejradši - na pódiu! Album havajského muzikanta je jistě jedním ze zajímavých tipů na vánoční dárek ;) Link na song : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e-fA-gBCkj0

MAJK SPIRIT vyhrál česko-slovenskou cenu MTV!

Až do včerejšího dne jste mohli hlasovat pro svého oblíbence v kategorii Best Czech/Slovak Act. Dnes bylo zveřejněno jméno výherce ... není jím nikdo jiný než Michal Dušička aka Majk Spirit!Byl to velmi tvrdý boj napříč Českem a Slovenskem! Titul Best Czech/Slovak Act dnes nakonec získal osmadvacetiletý slovenský raper Majk Spirit. Od svých fanoušků obdržel nejvíce hlasů a porazil tak čtyřlístek dalších nominovaných - kapely Mandrage a Sunshine, zpěvačku Celeste Buckingham a zpěváka Bena Cristovao.

Majk Spirit se nyní utká v boji s dalšími umělci z celé Evropy o prestižní cenu Best European Act! Konkurenci bude mít zatraceně velikou, vždyť třeba za Švédsko postoupila vítězka letošní Eurovize, zpěvačka Loreen! Vítěz této kategorie si to pak rozdá v přímém přenosu MTV EMAs o cenu Best Worldwide Act s vítězi dalších světových regionů (Asie, Afrika/Indie/Blízký Východ, Severní Amerika a Latinská Amerika).

Fanoušci mohou pro Majka Spirita hlasovat od dnešního dne až do 30. října na Cz.mtvema.com!

Již 19. ročník této prestižní show bude moderovat německá modelka Heidi Klum. Show se vysílá v neděli 11. listopadu od 21.00 na stanici MTV a během předávání cen vystoupí například Carly Rae Jepsen, Taylor Swift nebo kapely No Doubt a Muse.

Musíš mít - Ombre hair!

V poslední době se rozmohl trend zvaný Ombre Hair .Rozmnožili se návody jak na to, a kdo z celebrit OH také má. Mě se tento trend libí, ale musí být na kvalitních vlasech a také kvalitně proveden.Co je vlastně ombre hair?

Ombre hair ( v USA se používá název Balaqage) je speciální způsob barvení vlasů, kdy u kořínku zůstanou vlasy tmavší a postupně přecházejí ve světlejší odstín. Jako nejčastější příklad lze uvést přechod ze světle hnědé do blond. Výraznější kombinací je pak tmavě hnědá či černá s blond či zrzavou. A můžeme se setkat i s extrémy jako červená, zelená, modrá a mnoho dalších.

Doma nebo u kadeřnice?

V každém případě si myslím, že se vyplatí investovat do kadeřnice. Pokud se totiž svěříte odborníkovi budou přechody plynulé a přirozené a výsledek bude super. Viděla jsem pár na vlastní oči i pár domácích pokusů. Holkám se to totiž moc nepovedlo. A jak to vypadalo? Asi tak jako, když máte odrostlý melír nebo opravdu velké odrosty.

Celebrity a ombre hair

Mezi nejznámější celebrity, které si OH oblíbily jsou Sarah Jessica Parker, Rachel Bilson nebo Ashley Simpson.

Pro koho jsou ombre hair vhodné?

Ombre hair nejlépe vyniknou na dlouhých a zdravých vlasech. Mně se OH nejvíce líbí na vlnitých vlasech. Určitě je možné tento styl vyzkoušet i na jemné a né tolik husté vlasy.
Efekt však určithttp://media.bravo.cz/bm_bravowebcz/blog/ggfw7xt45nrk.jpgě nebude takový.

Komentáre